Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Kuiper bakt beste speculaasjes


 

Ambachtsbakker Kuiper bakt beste speculaasjes van Nederland.

KUIPER BAKT BESTE SPECULAASJES VAN NEDERLAND!

De speculaasjes van Ambachtsbakker Kuiper zijn beoordeeld als beste van heel Nederland. Tijdens de nationale bakkerswedstrijden ontvingen de bakkers van Kuiper het hoogste cijfer van een professionele jury.

De speculaasjes werden gekeurd op verschillende punten waaronder structuur, kleur, aroma, eeteigenschappen, smaak, algemene indruk, afwerking en vorm. Met zes keer een 9 en vier keer een 8 kwamen de speculaasjes van Kuiper het beste uit de keuring. Een unieke prestatie omdat er zo’n 200 bakkers uit heel Nederland met de wedstrijd meededen.

Naast de keuring van de speculaasjes werden ook diverse andere producten gekeurd. Ook het witte brood, het grof volkoren, Waldkorn en de Kerststollen konden op een hoge waardering van de jury rekenen. Helaas kwam Ambachtsbakker Kuiper voor deze producten net een punt te kort om in de prijzen te vallen.

Hans Kamphuis, eigenaar en één van de bakkers van Ambachtsbakker Kuiper: ‘We staan dag en nacht met veel plezier in onze bakkerij en proberen altijd het beste product te maken. Het is dan erg leuk om te zien dat we ons kunnen meten met de beste bakkers van heel Nederland. Dat we zelfs de eerste prijs binnenslepen met de speculaasjes is helemaal bijzonder. Het recept van onze speculaasjes is bedacht door mijn opa. We bakken ze dus al tientallen jaren op deze manier. Deze prijs maakt ons toch een beetje trots.’

De beste speculaasjes van Nederland zijn volop verkrijgbaar in de bakkerswinkels van Kuiper. Deze zijn gevestigd in Eefde, Zutphen en Deventer. Daarnaast zijn ze ook te koop bij de Spar supermarkt in Harfsen en kunnen ze online besteld worden op www.ambachtsbakker.nl