Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

 

Bestel brood, banket en taart online


Klik hier en bestel online


Bestel hier met een paar klikken ons gehele assortiment aan brood, banket en taart. Gemakkelijk, snel en overzichtelijk. Kwaliteit staat bij ons voorop, maar wij willen het u ook graag gemakkelijk maken. U kunt daarom tot 22:00 uur ons gehele assortiment online bestellen, voor levering de volgende dag! En wenst u nog meer gemak? Laat uw bestelling dan gewoon (thuis)bezorgen!


           Bekijk hier onze broden                       Bekijk hier ons banket                        Bekijk hier onze taarten
 

Stel uw eigen taart samen

Of het nu een fototaart, kindertaart, verjaardagstaart, bedrijfstaart of logotaart is, u kunt uw taart zelf naar wens samenstellen met verschillende thema's, decoraties en smaken. Wilt u direct online uw taart samenstellen en bestellen? Klik dan op Ontwerp je eigen taart en maak uw keuzes! Voor speciale wensen vragen wij u om met ons telefonisch contact op te nemen.
 

Ambachtelijke taarten

Onze taarten worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt, door banketbakkers die verstand hebben van het bakkersvak. Door gebruik van de beste ingrediënten en de traditionele recepten geniet u echt van elk feestje. Of het nu om een verjaardag, bruiloft, of een ander moment gaat waarop u iets te vieren heeft.
 

Uw taart wordt vers gemaakt

Uw taart wordt bij Ambachtsbakker Kuiper vers gemaakt. En vers betekent ook echt vers, namelijk gemaakt op dezelfde dag dat u uw taart komt ophalen. Omdat onze bakkerij direct achter de winkel gevestigd is, hoeven wij de taart niet heel lang van tevoren klaar te maken. Uw taart is vaak net voor openingstijd klaar en dat proeft u terug!